AĞRI TUTAK İLÇESİNİN KÖYLERİNDE ÇEK(İ)MECE RÜZGARI

AĞRI TUTAK İLÇESİNİN KÖYLERİNDE ÇEK(İ)MECE RÜZGARI

Çağdaş Eğitim Kooperatifi'mizin ana sosyal sorumluluk projelerinden biri olan Çek(i)mece Projesi bu sefer de Ağrı ilimizin Tutak ilçesine bağlı köy okullarındaki gülümsemelerin sebebi ve ortağı oldu.

Proje kapsamında, Çek(i)mece Proje Koordinatörü İbrahim Zeki Karabulut ve gönüllümüz Zehra Özbey,  19-24 Mayıs tarihleri arasında 7 günde, Tutak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen  16 köy okuluna ulaşıp bir dizi atölye gerçekleştirdi.

Yaratıcı drama ve eğitsel oyun atölyeleri ile bir yandan çocuklarımıza verimli ve keyifli anlar yaşatırken diğer yandan da köy okullarındaki öğretmenlerimize ilham kaynağı oldular.

Türkiye çapında bu ve benzeri çalışmalara devam edecek olan Çek(i)mece Projesi, Ağrı Tutak ilçesi köy okulları öğretmenlerine yönelik yapılacak olan yaratıcı drama  temalı "öğretmen eğitimi" çalışmalarına ise şimdiden başladı.

Etkinliğimizin gerçekleşmesine destek olan Tutak İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın M. Necmi Karaoğlan'a, Tutak ilçesinde gerçekleştirdiği projelerle çok güzel işlere imza atan ve orada her anımızda yanımızda olan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Proje Müdürü Sayın M. Günay Eser'e ve bizlerin oraya ulaşmasında büyük katkısı olan Sayın Dr. Edibe Ceyhan'a, proje Koordinatörümüz İbrahim Zeki Karabulut'a ve Çek(i) mece gönüllümüz Zehra Özbey'e teşekkür ediyoruz.


04.06.2024

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.