CISV VELİLERİ, LİDERLERİ İLE TANIŞTI!

24 Aralık Cumartesi günü okulumuzda gerçekleştirilen Cisv etkinlikleri, bu yıl yaz aylarında yapılacak uluslararası kamplarda görev alacak lider ve staff ların eğitimi ile başladı. Hibrit olarak yürütülen eğitimde yaş gruplarına göre kampların içerikleri, kamplara gitmeden önce doldurulması gereken formlar, risk yönetimi, safeguarding, child protection policy gibi konular örnekler üzerinden interaktif bir şekilde işlendi.

Eğitimin ardından bu yıl kamplara katılacak 11-17 yaş arası öğrenciler ve velileri liderleri ile tanıştılar. Okulumuz yemekhanesinde gerçekleştirilen tanışma toplantısına Cisv derneği yönetim kurulu, Bursa'dan ve farklı illerden 44 öğrenci ve velileri ile kamplarda görev alacak liderler katıldı.
Yabancı Diller zümresine teşekkür ederiz.

27.12.2022