GELENEKSEL AÇIK PAZAR ETKİNLİĞİMİZ

Her yıl Anasınıfları ve 1. Sınıf öğrenci velilerimiz için yaptığımız "Açık Pazar" etkinliğini bu yıl 2. Sınıf öğrenci velilerimizin de katılımıyla 11-18-25 Aralık 2022 tarihlerinde pazar günleri gerçekleştirdik.

Bu etkinlikte amacımız; anne ve babaların çocuklarının okulda bir günü nasıl geçirdiklerini görmelerini sağlamak, yıllar önce oturdukları sıralara yeniden oturtarak, unutulmaya yüz tutmuş anılarını canlandırmak ve çocuklarıyla birlikte nitelikli bir pazar günü geçirmelerini sağlamaktır.

"Açık Pazar" etkinliğimizde velilerimiz çocuklarıyla birlikte atölyelere gidiyor, dersleri birlikte dinliyor ve etkinlik yapıyorlar.

Çocuklarıyla birlikte ders işleyen, oyun oynayan, resim yapan, şarkı söyleyen anne babaların neşeleri ile onları şaşkınlık, hayranlık ve keyifle izleyen çocukların ifadeleri görülmeye değerdi.

Projede görevli Sınıf öğretmenlerimize ve branş öğretmenlerimize, proje etkinliğimize katılan tüm velilerimize gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz.

27.12.2022