EKO OKULLAR VE BİZ

EKO OKULLAR ÇALIŞMALARIMIZ

2011 - 2012 eğitim-öğretim yılında başladığımız EKO Okullar Projesi bu yıl da hızla devam etmektedir.

Yürütmekte olduğumuz Eko Okullar Projemiz'in ilk basamağı olan "Çöp ve Atıklar", ikinci basamağı olan "Enerji", üçüncü basamağı olan "Su", dördüncü basamağı olan "Biyoçeşitlilik" konularını başarıyla tamamlayarak dört kez Yeşil Bayrak ödülünü aldık. Projemize bu yıl "Tüketim Alışkanlıklarımız" ile devam edeceğiz.

Her yıl olduğu gibi 2019-2020 eğitim-öğretim yılında da Eko Okul Proje etkinliklerimiz hazırlanan yıllık eylem planı doğrultusunda gerçekleştirilecektir. Bu sene öğrencilerimizin atıklar, geri dönüşüm, tasarruf, su, enerji kullanımı, doğa ve çevre, üretim, tüketim vb. konularında farkındalıklarının artması, öğrendiklerini günlük yaşamlarında uygulayarak çevreye karşı duyarlı bireyler olmaları hedeflenmektedir.

ÇEVRE BİLİNCİ ANKETİ.docx

EKO ANKET SONUÇLARI.docx