15. ÇEK EĞİTİM ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

15. ÇEK EĞİTİM ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

ÇEK ÖDÜLLERİ AÇIKLANDI

Çağdaş Eğitim Kooperatifinin geleneksel hale gelen "Eğitim", "Hizmet" ve "Teşvik" alanında verilen "ÇEK Ödülleri"ni kazanan adayları belirlendi.

Salgın sürecinde yurt genelinde uzaktan eğitim sistemi içinde büyük uğraşlar veren, özverili çalışmalarda bulunan tüm öğretmenler adına ÇEK Eğitim Kurumlarında çalışan öğretmenler (Eğitim), sosyal sorumluluk projelerimize -Kır Çiçekleri Okusun Diye, ÇEK(İ)MECE- katkıları nedeniyle Yücel Edebali (Hizmet), ÇEK gönüllüsü Gazeteci - Yazar Ömür Kurt ile Öğretmen Elif Sağdilek (Teşvik) ödülüne layık görüldü.

Çağdaş, bilimsel, laik, demokratik ve eğitim konularında toplumu bilinçlendirmeyi, Öğretim Birliği ilkelerine sahip çıkmayı görev edinen Çağdaş Eğitim Kooperatifi, ödülleri, "eğitim konularına çaba harcayan, özveride bulunanları onurlandırmak ve topluma tanıtmak" amacıyla veriyor.

ÇEK üyeleri, eğitim ve öğretimle ilgili kişi, kurum ve kuruluşlar, diledikleri kişi, kurum ve kuruluşları aday gösterebiliyor, yönetim kurulu üyeleri ise aday olamıyor.

Ödüller, eğitim-öğretim kurumları yaptıranlara, eğitim-öğretim sorunlarının çözümünde özgün projeler üreten, uygulayan, inceleme, buluş ve yenilikler yapan, Öğretim Birliği ilkelerine uygun çalışmalar yapan, ulusal eğitim konularında yayın yapan, kitap yazan kişi, kurum ve kuruluşlara veriliyor.

Salgın koşulları nedeniyle tören yapılamayacak. Etkinlik, 3 Mart 2021 tarihinde ÇEKTV Youtube kanalı üzerinden yayınlanacaktır.


16.02.2021

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.