23 NİSAN COŞKUSU

23 NİSAN COŞKUSU

23 Nisan 1920 Türk milletinin kimliğini kazandığı, özgürlüğün ve eşitliğin Anadolu topraklarında anlam kazandığı gündür. Ulu önder Atatürk'ün imzasında geleceğe yön verilişinin günüdür. Geleceğin mimarlarının bayramıdır. Ulusun bayramıdır.

Ulusal egemenliğimizin 104. Yılı ortaokul öğrencilerimizden oluşan bandomuz eşliğinde kortej yürüyüşü ile büyük bir coşkuyla başladı.

Sunuculuğunu 4. Sınıf öğrencilerimizden Ayse KUSES ve Toprak ATASOY' un üstlendiği programımız ilk olarak Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz adına saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı'mız okundu.

Sınıf öğretmenimiz Melike Hilal ERBULGU, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın anlam ve önemine dair yaptığı konuşmada öğrencilerimize, cumhuriyet değerlerini sahip çıkma görevimizi hatırlattı.

3. Sınıf öğrencilerimizden oluşan şahane koromuz, şarkılarıyla hem öğrencilerin hem de velilerin coşkusunu artırdı.

Anasınıfı öğrencilerimizin Step gösterisi ile 1. Sınıf öğrencilerimizin Dans gösterileri büyük beğeni topladı.

2. sınıf öğrencilerimizin hazırladığı  Potpori gösterisi ise coşkuyu en üst seviyeye taşıdı.

4. Sınıf öğrencilerimizin Oratoryo gösterisi ile  halk oyunları ve dans kulübü öğrencilerimizin hazırladıkları  Modern Dans ve Halk Oyunları gösterileri de büyük bir ilgiyle izlendi.

Halkın egemenliğinin elde edildiği bu önemli günün 104. yıldönümünü büyük bir gurur ile kutlarken bizimle beraber olan tüm velilerimize, emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.


24.04.2024

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.