3 MART MECLİS BAŞKANINI SEÇTİ

Demokrasinin gereği olan meclis oluşumları beraberinde farklı görüşleri ortaya çıkarmaktadır. Bu görüşler,  bulunduğu toplumları daima ileriye götürür. Öğrencilerimize demokrasi bilincini aşılamak, vatandaş olma sorumluluğu ve anlayışı kazandırma düşüncesinden yola çıkarak okulumuzda 2018- 2019 eğitim-öğretim yılı okul meclis başkanlığı  seçimlerini 18 Ekim Perşembe günü gerçekleştirildik.

Gizli oy açık sayım yöntemi ile okul temsilcisi seçimi yapıldı. Adaylar arasından 7/E sınıfı temsilcisi Erman ALPER okul seçim kurulu tarafından yapılan sayım sonucunda okulumuzun öğrenci temsilcisi seçilmiştir. Bu demokratik yarışta aday öğrencilerimizin birbirlerine karşı gösterdikleri anlayışa ve yaptıkları çalışmalara teşekkür ediyor, yeni okul meclis başkanımız Erman ALPER'e başarılar diliyoruz.

02.11.2018