3 MART’TA FRANKOFONİ COŞKUSU

3 MART’TA FRANKOFONİ COŞKUSU

Bursa’da bulunan ve yabancı dili Fransızca olan birçok okulun katılımıyla 20.03.2015 Cuma günü Fethiye Kültür Merkezinde gerçekleşen gecenin açılış konuşması Uludağ Üniversitesi Yabancı Diller Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ayla Gökmen tarafından yapıldı.
Bursa Türk-Fransız Alliance Française Kültür derneği tarafından organize edilen ‘’Frankofoni“ gecesinde ÇEK 3 Mart Azizoğlu öğrencilerinden 5. sınıfların canlandırdığı ve drama öğretmeni İbrahim Zeki KARABULUT'un çalıştırdığı ‘’Le loup et les sept chevraux – Kurt ve yedi keçi yavrusu‘’ adlı piyes ve sonrasında 5. 6. ve 7. sınıf öğrencilerinden oluşan, Beden Eğitimi ve modern dans Öğretmenimiz Çiğdem ARDOS tarafından çalıştırılan grup, günümüzün sevilen fransızca parçalarından oluşan bir potpori ile sergiledikleri dansla seyirciler tarafından büyük alkış alarak geceye damgalarını vurdular.
Gecenin sonunda ÇEK Fransızca Öğretmenleri Filiz Özen Çiftçi, Ayşe Terkin ve Çiğdem ARDOS'a dernek tarafından katılım sertifikası verilirken ÇEK 3 Mart Azizoğlu İlköğretim Okulu Müdürü öğretmenlerimize birer buket çiçekle teşekkürlerini sundu.

20.03.2015

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.