3 MART' TA ''OFF DİLİM''

3 MART' TA ''OFF DİLİM''

Yazar ve sanatçı söyleşileri etkinlikleri kapsamında büyük bir sanatçıyı daha ağırladık. 3 Ekim Salı günü, Türkçe zümresi önderliğinde  konferans salonunda düzenlenen söyleşide öğrencilerimiz, Yazar-Türkolog Feyza HEPÇİLİNGİRLER'le buluştu.

Sabah saatlerinde Özel 3 Mart Halil Güleç Fen Lisesi ve Özel 3 Mart Anadolu Lisesi öğrencileri ile buluşan yazar, öğleden sonra ise Özel 3 Mart Azizoğlu Ortaokulu öğrencileri ile buluşarak keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.

Feyza HEPÇİLİNGİRLER öğrencilerimizle tecrübelerini paylaştı.  Eserlerinden tanıdıkları Feyza HEPÇİLİNGİRLER'i karşılarında gören öğrenciler, sanatçıya dilimizle ilgili merak ettikleri soruları sordular. Sanatçı, dilimizi doğru kullanmanın,  sadece doğru anlatmak için değil, doğru düşünmek için de zorunluluk olduğunu belirtti.

Öğrencilerimiz tarafından coşkuyla karşılanan Feyza HEPÇİLİNGİRLER, 3 Mart Eğitim Kurumlarının kitaba ve okumaya olan tutumlarından mutlu olduğunu belirtti. Dilimize gereken önemi verecekleri ve Türkçeye sahip çıkacakları konusunda öğrencilerden söz alan Türkçe filozofu sanatçı, ilerleyen zamanda öğrencilerimiz ile tekrar görüşmek istediğini belirtti.


10.10.2017

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.