3 MART YİNE ŞAMPİYON

17 Şubat 2017 tarihinde yapılan Okullar arası Artistik Jimnastik Bursa Şampiyonasına okulumuz minik erkeklerde Alperen EKİN, Ali Rüzgar ASLAN, Murat Ulaş KOŞAL, Umut YALÇIN ile; minik kızlarda Beril AKSOY, Duru UZUN, Alya Ecem DİRİK ile; Küçük kızlarda Ayşe Naz TOPOĞRAF, Alina ÇAVUŞ, Yağmur GÜRFİLİZ ile katılmıştır. Tüm öğrencilerimiz bu zorlu mücadelede okulumuzu başarıyla temsil etmiş, küçük kızlarımız takım halinde Bursa Şampiyonu olmuşlar ve Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanmışlardır. Ayrıca bireysel sıralamada küçük kız takımımızdan Ayşe Naz TOPOĞRAF Bursa 1.si, Alina ÇAVUŞ Bursa 2.si, Yağmur GÜRFİLİZ Bursa 4.sü olmuşlardır. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutluyor, emeği geçen tüm antrenörlerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

22.02.2017