8. SINIFLARIMIZLA İSTANBUL KABATAŞ ERKEK LİSESİ TANITIM VE MOTİVASYON GEZİSİ

8. SINIFLARIMIZLA İSTANBUL KABATAŞ ERKEK LİSESİ TANITIM VE MOTİVASYON GEZİSİ

8. Sınıf öğrencilerimize yönelik düzenlediğimiz Kariyer günlerimize İstanbul Kabataş Erkek Lisesi tanıtım gezisi ile devam ediyoruz. 19 Aralık ve 09 Ocak tarihlerinde düzenlediğimiz İstanbul gezimizde öğrencilerimiz   ilk olarak Üsküdar Kuzguncuk'ta boğaz manzarası eşliğinde kahvaltılarını yaptılar ve sonrasında   Fethi Paşa Korusunun eşsiz güzelliklerini   gezerek güne başladılar.

Öğle saatlerinde Kabataş Erkek Lisesi'nin önündeydik. Okulun giriş kapısından, Beşiktaş Ortaköy'deki tarihi binaya geldiğimizde okulun öğrencileri ve yetkilileri tarafından güler yüzle karşılandık. Okulun çok amaçlı salonunda rehber öğretmen ve tanıtım kulübündeki öğrenciler Kabataş Erkek Lisesinin tarihçesi, Cumhuriyet tarihindeki önemine değinerek sunuma başladılar. Ardından, öğrencilerimiz okulun LGS puanları, öğrenim dili, dersler ve ders içerikleri, IB Programı, yurt dışı akreditasyonları, kütüphane, derslikler, atölyeler, laboratuvarlar, okulun Üniversite sınavındaki başarıları ve mezun öğrencilerin yerleştikleri yurtiçi ve yurtdışı eğitim programları hakkında ayrıntılı bir şekilde bilgi alarak okul gezisini tamamladılar.

Tanıtımdan sonra okulun boğaza bakan kampüsünde öğrencilerimiz bir süre vakit geçirdiler ve okuldan güzel duygularla ayrıldılar.

Son olarak Orta köyde geçirdiğimiz keyifli bir serbest zaman diliminin ardından günün son ışıkları ile Bursa'ya doğru yol aldılar.

Geziyi düzenleyen Rehberlik Servisimize teşekkür ediyoruz.


16.01.2024

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.