ARTİSTİK CİMNASTİKTE 3 MART YİNE ZİRVEDE

ARTİSTİK CİMNASTİKTE 3 MART YİNE ZİRVEDE

21-22-23 Mart 2022 tarihlerinde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği, okullar arası Artistik Cimnastik yarışmalarında, okulumuz öğrencileri İlber Erkul, Yaman Erkul, Münir Efe Emirleroğlu ve Berk Hacıbaba'dan oluşan Minik B Erkek Takımımız, Takım olarak Bursa 1.'si; Ferdi sıralamada İlber Erkul Bursa 3.'sü, Emir Efe Emirleroğlu ise Bursa 4.'sü olmuşlardır.

 Ekin Koca, Eda Küçük ve Pelin Su Yıldız'dan oluşan Küçük Kız Takımımız takım olarak Bursa 3.'sü olmuş, ferdi sıralamada Ekin Koca Bursa 3.'sü, Eda Küçük Bursa 4.sü olmuşlardır. Nisan ayında Bolu'da yapılacak olan Okullar Arası Türkiye Birinciliği Yarışmalarında öğrencilerimiz Ekin Koca ve Eda Küçük ferdi yarışmalarda okulumuzu ve ilimizi temsil edeceklerdir.

 Yine okulumuz öğrencilerinden Mira Ertuğ, Ayşe İpek Özden, Defne Karakaş ve Güneş Kahraman'dan oluşan Minik B Kız takımımız ile Mira Uzun, Derin Kaynak, İnci Tekbudak ve Duru Veli'den oluşan Minik A Kız takımlarımız yarışmaya katılarak okulumuzu başarı ile temsil etmişlerdir.  

Emeği geçen herkese teşekkür ediyor,  yarışmaya katılarak okulumuzu temsil eden tüm sporcu öğrencilerimizi, örnek davranışlarından ve başarılarından dolayı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz. 


25.03.2022

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.