''BULMACA-ÇÖZMECE''  YARIŞMASI

''BULMACA-ÇÖZMECE'' YARIŞMASI

Okulumuzda Matematik Bölümü tarafından gelenekselleşen ''BULMACA-ÇÖZMECE'' yarışması 15.01.2020 Çarşamba günü, ortaokul öğrencilerimizle farklı ders saatlerinde üçüncü kat fuaye alanında gerçekleştirildi. Beşinci derste beşinci sınıflarımız, yedinci derste altıncı sınıflarımız ve sekizinci derste yedinci sınıflarımız; fuaye alanının çeşitli yerlerine asılan zeka ve matematik sorularını bulup çözmeye çalıştılar. Soruları doğru cevaplayan öğrencilere küçük hediyeler verildi.  Bu eğlenceli etkinlikte, öğrencilerin matematik sorularını birbirleriyle yarışarak ve sınıf dışında bir alanda çözmekten çok büyük keyif aldıklarını, soruları çözmek için çabaladıklarını görmek gurur vericiydi.

Tüm öğrencilerimize ve öğrencilerimize eşlik eden öğretmen arkadaşlarımıza, katkılarından dolayı Matematik Bölümüne teşekkür ederiz.

17.01.2020