ÇEK 3 MART'TA ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI

ÇEK 3 MART'TA ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI

Okulumuzda "24 Kasım Öğretmenler Günü" için özel bir kokteyl programı düzenlendi. Programa ÇEK Yönetim Kurulu Başkanı ve üyeleri, okulumuzun ilkokul, ortaokul ve lise öğretmenlerimiz ve ÇEK 3 Mart Beşevler Anaokulu öğretmenlerimiz katıldı.

Program, ÇEK Özel 3 Mart Anadolu Lisesi ve halil Güleç Fen Lisesi Müdürümüz Sayın Kaan SELÇUK'un konuşması ile başladı. Ardından ÇEK Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Buğra KÜÇÜKKAYALAR konuşmasını yaptı.

Okulumuzda 5 yılını dolduran öğretmenlerimiz, sahneye davet edilerek ÇEK Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Buğra KÜÇÜKKAYALAR ve Kurucu Temsilcimiz Sayın Prof.Dr. Ulviye Özer  tarafından plaketle onurlandırıldı.

Okulumuzda, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde öğrencilerimizden çiçek dışında hediye kabul etmeyen öğretmenlerimiz, velilerimizin kendi adlarına, ÇEK'in gözbebeği olan "KIR ÇİÇEKLERİ"ne bağışta bulunmaları ve ÇEK Yönetim Kurulu üyesi ve Yürütme Kurulu Başkanımız Sayın Cumhur ÖZCAN ve Yönetim Kurulu üyesi Ali KARA'nın elinden Teşekkür Belgelerini almaları öğretmenlerimiz için en güzel hediye oldu.

24 Kasım Öğretmenler Bowling turnuvası'nda takım olarak ve bireysel olarak yarışan öğretmenlerimizde törenle madalyalarını aldılar.

Müzik Öğretmenimiz Bahadır SEVİK ve Sanat Yönetmenimiz Onur LOKUMCU'nun emekleri ile ortaya çıkan, öğretmenlerimizin seslendirdikleri "Benim Adım Öğretmen" klibini seyretmek katılanlara duygu dolu anlar yaşattı.

Müzik öğretmenimiz Bahadır SEVİK'in udu ile eşlik ettiği ve öğretmenlerin söyledikleri şarkılarla devam eden kutlama programı, okul logolu pastanın tüm öğretmenlerin, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte kesmesiyle sona erdi.


25.11.2017

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.