ÇEK AİLESİNDE ÇİFTE MUTLULUK

ÇEK AİLESİNDE ÇİFTE MUTLULUK

Çağdaş Eğitim Kooperatifi ailesi iki mutluluğu bir arada yaşadı. Yeni eğitim - öğretim yılının başlamasıyla bir yıl aradan sonra 3 Mart Eğitim Kurumlarının koridorları çocukların cıvıltılarıyla doldu, Prof. Dr. Ulviye & Prof. Dr. Ziya Gökalp Özer ismi, düzenlenen törenle 3 Mart Anadolu Lisesine verildi.

3 Mart Eğitim Yerleşkesinde düzenlenen törene, ÇEK Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Küçükkayalar, Prof. Dr. Ulviye & Prof. Dr. Ziya Gökalp Özer, Prof. Dr. Yusuf Oğuzoğlu, kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, veliler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından 4. sınıf öğrencisi Barış Ekin andımızı okudu.

Lise Müdürü Kaan Selçuk, uzun, zorlu ve yorucu bir süreçten sonra şimdi yeniden bir arada olmanın, okula, öğretmen arkadaşlara, öğrencilere, velilere kavuşmanın mutluluğu ve heyecanı içinde olduklarını bildirdi.

Salgın sürecinin devam etmesi nedeniyle ÇEK 3 Mart Eğitim Kurumlarında her türlü önlemin titizlikle alındığına dikkati çeken Selçuk, hijyen koşullarına ve kurallara özen gösterilmesini istedi.

Selçuk, hiçbir zaman sadece akademik çalışmalara odaklanmayan 3 Mart Eğitim kurumlarının,  sporu önemsediğini, teknolojik gelişmelerle bilimsel süreci desteklediğini, müziği, resmi, bilişimi, yabancı dili öğrencilerine sevdirdiğini kaydetti.

Bir bölümü ilkokuldan beri birlikte oldukları dönem mezunlarının üniversite sınavında önemli başarılara imza attığının altını çizen Selçuk, "Bu tablonun eseri, başarılarla okulumuzun adını taçlandıran, anaokulundan liseye tüm zamanını eğitime ve çocuklara adayan öğretmenlerimize teşekkür ediyor, öğrencilerimizden de mücadele etmelerini ve kendilerini aşmalarını istiyorum" dedi.

Başkan Buğra Küçükkayalar da, 3 Mart Eğitim Kurumlarında sadece mevcut müfredatla yetinilmediğini, çocukların, sosyal yaşantılarında başarılı birer birey olacak şekilde kültür-sanatla, sporla, sosyal sorumluluk projeleri ile çağdaş bir geleceğe hazırlandığını vurguladı.

Bu yıl her iki lisemizden mezun olan öğrencilerimizin yüzde 98'inin yükseköğretim kurumlarına yerleştirilmesinin onur ve gurur verici olduğunu anlatan Küçükkayalar, velilere, öğretmenlere, yöneticilere ve tüm çalışanlara teşekkür etti.

Küçükkayalar, bu anlamlı günün, yaşamlarını çağdaş eğitime adayan Prof. Dr. Ulviye - Prof. Dr. Ziya Gökalp Özer'in isimlerinin 3 Mart Anadolu Lisesine verilmesiyle taçlandığını belirterek, bugüne kadar katkılarından ötürü Özer çiftine teşekkür etti, şükranlarını sundu.

Konuşmaların ardından Buğra Küçükkayalar, Prof. Dr. Ulviye - Prof. Dr. Ziya Gökalp Özer, Prof. Dr. Yusuf Oğuzoğlu, 3 Mart Ortaokulu Müdürü Ayla Okumuş, 3 Mart Azizoğlu İlkokulu Müdürü Ebru Yılmaz, Lise Müdürü Kaan Selçuk, 3 Mart Ulviye - Ziya Gökalp Özer Anadolu Lisesinin kurdelesini kesti.

Öğrenciler okul marşı eşliğinde sınıflara uğurlandı.


06.09.2021

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.