ÇEK (İ) MECE PROJEMİZ 3. YILINDA

ÇEK (İ) MECE PROJEMİZ 3. YILINDA

Çek(i)mece Projemizin 3. Yılına girmeye sayılı günler kala okulumuzun tüm öğretmenleriyle bir araya geldik. Hem aramıza yeni katılan öğretmenlerimizi projemizden haberdar ettik hem de tüm öğretmenlerimize geçtiğimiz iki yıl boyunca projemiz kapsamında yaptıklarımızı özetledik.

Proje koordinatörü ve sorumlusu İbrahim öğretmenimizin,slayt sunumunun ardından karşılıklı sohbet şeklinde devam eden toplantımızda geçtiğimiz iki yılın değerlendirmesini yaptık. Ardından da bu yılın ilk etkinliği olacak olan Güngören Anaokulu'nun öğrenime hazır hale getirilmesi, okul ihtiyaçlarının karşılanması ve açılışı hakkında fikir alışverişinde bulunduk. İhtiyaç duyulan buzdolabını da öğretmenler olarak bizler alıp hediye etmeye karar verdik.

Toplantının son bölümünde ise yeni dönem için düşündüklerimizi paylaştık ve öneriler aldık. Bu yıl projemize dahil edeceğimiz yeni köyümüz Akköy ile birlikte aynı anda üç farklı köyle birlikte yolculuğumuza devam ediyoruz... Aramıza yeni katılan öğretmenlerimizin de içten ilgileri bizleri mutlu etti ve yeni döneme dair umutlarımızı arttırdı. Çek(i)mece projesi aramıza yeni katılanlarla, yeni fikirlerle daha güçlü daha güzel...


16.10.2017

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.