ÇİĞDEM ODABAŞI İLE KİTAPLARLA DÜŞÜNMEK

3 Mart Azizoğlu Ortaokulu Türkçe Zümresi önderliğinde öğrencilerimiz yaratıcı drama eğitmeni Çiğdem Odabaşı'nı ağırladı. 28 Şubat tarihinde okulumuz 7. Sınıf öğrencileri ile bir araya gelen eğitmen, öğrencilerin dönem içinde okudukları "Arıların Zamanı" kitabı üzerine bir atölye çalışması gerçekleştirdi.

Düzenlenen atölye çalışmasında, öğrenciler farklı bakış açısı ile düşünme yöntemlerini uygulayarak severek okudukları kitabın derinliklerine indiler. Kitabı okurken farkına varamadıkları metaforlar üzerine görsel okuma, yorumlama ve yaratıcı düşünme ile farklı bir anlayış geliştirerek fikirlerini tartışan öğrencilerimiz hem eğlendikleri hem de öğrendikleri bir sürece dahil oldular.

Bu güzel atölye çalışmasına önderlik eden Çiğdem Odabaşı'na ve Türkçe bölümü öğretmenlerine teşekkür ediyoruz.

01.03.2022