CISV EĞİTMEN EĞİTMENİ; ARMAĞAN ÖĞRETMENİMİZ

CISV (Children's International Summer Villages), dünya barışını sağlamak ve aktif dünya vatandaşları yetiştirmek amacıyla pek çok ülkede yaz kampları düzenleyen bir kuruluştur.

Özel 3 Mart Ortaokulu olarak biz de 2014 yılından beri bu organizasyonun içerisinde yer alıyoruz. Dört yıllık süreçte Türkiye, Avusturya, Finlandiya, Norveç ve Fransa'daki CISV kamplarına ve eğitimlerine İngilizce öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz ile katıldık.

Bu yıl temmuz ayında da Armağan öğretmenimizin liderliğini yapacağı, 8. Sınıf öğrencilerimizden Sıla Çetindere'nin de içinde bulunduğu bir grup Brezilya'nın Rio De Janeiro kentinde yapılacak olan Youth Meeting (13-14 yaş grubu) kampına katılacaktır.

Okulumuzun CISV Sorumlusu Armağan Öğretmenimizde Nisan ayı içerisinde Avusturya-Graz'da düzenlenen RTF (Bölgesel Eğitim Forumu)'na katılarak TTT (Train the Trainers) / Eğitmen Eğitmeni olmaya hak kazanmıştır.

Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

04.05.2017