ÇOCUK KÜTÜPHANESİ GEZİSİNDE ÖĞRETMENLERİN GÜZEL SÜPRİZİ

Okulumuzun hazırlık, 1 ve 2. Sınıf öğrencileri gitmiş oldukları kütüphane gezisinde, Drama öğretmenimiz İbrahim Zeki KARABULUT ve İngilizce Öğretmenimiz Armağan ŞENEL tarafından hazırlanan güzel bir sürprizle karşılaştılar. Lala Şahin Paşa Çocuk Kütüphanesi’ni gezmeye giden çocuklar öncelikle Türkiye’deki sayılı çocuk kütüphanelerinden biri olan Lala Şahin Paşa Kütüphanesi hakkında bilgi aldılar. Ayrıca yapımı 1400’lü yıllara dayanan ve ilk yapılış amacı medrese olan kütüphane binasının tarihçesi ve yapımı hakkında da ilginç bilgiler öğrendiler. Sonrasında ise drama öğretmenimiz İ.Zeki KARABULUT ve İngilizce öğretmenimiz Armağan ŞENEL tarafından kütüphane raflarından alınan bir kitaptan derleyerek canlandırdıkları tiyatro oyununu ilgi ile izleyen çocuklar, aynı zamanda da oyuna aktif olarak katılarak, bu kütüphane gezisini unutulmayacak bir ana dönüştürdüler.

Kütüphaneyi sadece görüp gezmenin dışında oyunları ile aktif hale getirdikleri için öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

24.02.2015