ÇOK SESLİ KOROMUZ AFYON KOROLAR ŞENLİĞİNDEYDİ

ÇOK SESLİ KOROMUZ AFYON KOROLAR ŞENLİĞİNDEYDİ

‘Afyon Kocatepe Üniversitesi VIII. Ulusal Çocuk Koroları Şenliği’ ne katılan okulumuz çok sesli çocuk korosu, koro şefleri Aslı KORALP ve Suat ŞAHİN önderliğinde bu yıl da büyük beğeni topladı. 
19 Nisan2015 Pazar günü 45 öğrenci ile sahne alan koro, Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuarı’ndan Prof. Mustafa APAYDIN’ ın önderliğindeki değerlendirme kurulundan övgü dolu sözler aldı. Türkiye’nin birçok ilinden, birçok okulun- kurumun katıldığı şenlikte 6 şarkı seslendiren koromuz, 2016 yılındaki organizasyonda açılış yapmak için tekrar Afyon’a davet edildi. Ayrıca Kıbrıs Doğu Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü’nden Öğr. Grv. Erkan DAĞLI, Kıbrıs’ta gerçekleştirilmesi planlanan korolar şenliğine de okulumuzu davet etmiştir.
Kurulduğu yıldan bu yana her sene Afyon Çocuk Koroları Şenliği’ne ve Ankara Polifonik Korolar Şenliği’ne katılan koromuz, Bursa’da birçok farklı etkinlikte de yer almaktadır.
Sevgili öğretmenlerimiz Aslı Koralp ve Suat Şahin’e Çok Sesli Çocuk Koromuza katkılarından dolayı öğrencilerimize de gösterdikleri performanslarından dolayı çok teşekkür ediyoruz.

19.04.2015

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.