DESTINATION IMAGINATION 2022 DÜNYA FİNALLERİNDEYİZ

Destination Imagination DAT'2022 Türkiye Turnuvasının Antalya'da gerçekleşen ödül töreninde;
Ortaokul öğrencilerimiz BİLİM dalında Türkiye 1.si olmuştur.

Bu başarı ile öğrencilerimiz Kansas City - Amerika'da gerçekleşecek dünya finallerine gitmeye hak kazanmışlardır.

Öğrencilerimiz Arda Darıcı, Doğa Çavuşoğlu, Melike Erdoğan ,Defne Dönmez, Tuna Akkaya, Eylül Ceren Altunay ve Damla Gülkaya ile  Danışman Öğretmenlerimiz İbrahim Karabulut, Emir Tutal, Ezgi Faturacı, Armağan Şenel ve Pınar Altınkaya'yı yürekten kutluyor, Amerika da yapılacak Dünya Finalleri'nde de benzer başarıyı göstereceklerine inanıyoruz.

DI'2022 GÜZEL SANATLARDA ÜSTÜN PERFORMANS

Destination Imagination DAT'2022 Türkiye Turnuvasının Antalya'da gerçekleşen etkinliğinde GÜZEL SANATLAR alanında ortaokul öğrencilerimiz gerçekleştirdikleri performansla büyük takdir topladılar.

Öğrencilerimiz Ela Karaduman, Kuzey Koylan, Işık Kaplan, Ekin Yakıcı, İmge Hacıbaba, Çağla Çalova ve Doğa Yüceışık'ı ile Danışman Öğretmenlerimiz İbrahim Karabulut, Emir Tutal, Ezgi Faturacı, Armağan Şenel ve Pınar Altınkaya'yı yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

22.02.2022