E-TWINNING PROJELERİYLE 7. SINIFLARIMIZ

E-TWINNING PROJELERİYLE 7. SINIFLARIMIZ

7. sınıf öğrencilerimiz ile gerçekleştirdiğimiz bu projemizin amacı öğrencileri yabancı dil öğrenmeye teşvik etmek ve Almanca derslerini daha eğlenceli ve ilgi çekici hale getirmektir.

Bir e-Twinning  partneri olarak da Hırvatistan'da bir okul olan "Osnovna škola Manuš-Split" okulu ile birlikte çalışacağız.

Öğrencilerimiz, mektupları hem padlet web aracında, hem de klasik yöntemde posta ile birbirlerine yollayacaklar. Ardından Sway, Adobe Spark videosu, emaze.me, Postermywall gibi web tabanlı araçları kullanarak, sevdikleri aktiviteleri, hobilerini ve ilgi alanlarını sunma konusunda PowerPoint kullanarak sunum yapacaklardır.

Bu proje ile beklediğimiz sonuçlar; geliştirilmiş yaratıcılık, yabancı dil öğrenme için motivasyon, Arkadaşlığı teşvik etmek, Kendinizi ve niteliklerinizi derinlemesine anlama, sosyal zekayı geliştirme, ekip çalışması geliştirmek, İletişim, medya kullanımı ve BİT araçlarında yeterliliklerin geliştirilmesi, dile dört beceriyi geliştirme ( Okuma, Anlama, Yazma, Dinleme )dir.

Projede ele alacağımız konular ise kendimizi tanıtmak, Aralık ayında yeni yıl ile ilgili gelenekler, okulum, şehrim / memleketim, seyahat etmek, karnaval, yemek ve içmek, moda, kıyafet, hava durumu, müzik başlıkları altında toplanmıştır.

Projeyi yürüten Almanca Bölümümüze ve öğrencilerimizi şimdiden tebrik ediyor ve başarılar diliyoruz.


29.11.2019

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.