GELENEKSEL 7. YAKAN TOP TURNUVASI

Beden Eğitimi bölümü olarak düzenlediğimiz "Geleneksel Yakan Top Turnuvası"nı bu yıl da gerçekleştirmenin sevinci içerisindeyiz. Çekişmeli mücadelelere sahne olan etkinliğimizde öğrencilerimiz; takım halinde hareket edebilme ve karar alma davranışlarını pekiştirerek, diğer şubelerdeki arkadaşlarıyla mücadele ederek sosyalleşme olanağı buldular.

Eleme karşılaşmaları sonrası, bu yıl yarı finalde 4/B, 4/D ve 4/E şubeleri mücadele ettiler. Çekilen kura sonrası 4/D şubesi direk final müsabakasına çıkarken, 4B ve 4E şubeleri arasında oynanan yarı final maçında kazanan takım 4/E şubesi oldu.

Final karşılaşmasında atıcıları ile iyi performans sergileyen 4/E şubesi, 4/D şubesi karşısında mücadeleci tavırlar sergileyerek, etkili oyunuyla şampiyonluk kupasını almayı başardı. Şampiyon takım 4/E sınıfı öğrencilerini kutluyoruz.

19.01.2022