GELENEKSEL CHINESE MASTER ETKİNLİĞİMİZDE BU YIL DA ÇOK EĞLENDİK

Yabancı Dil Zümresi tarafından düzenlenen, okulumuzun gelenekselleşmiş etkinliklerinden Chinese Master etkinliği bu yıl da keyifli bir şekilde gerçekleştirildi.

6. Sınıf öğrencileri, 6-7'şer kişilik gruplar halinde 8. Sınıf öğrencilerinin hazırladığı istasyonlarda İngilizce, Almanca ve Fransızca dillerinde çeşitli aktiviteler yaptılar.

Dil seviyelerine uygun olarak seçilen 'Tongue Twister, Move Your Body, Impossible Reading, Unknown' gibi 17 farklı ve eğlenceli istasyonda yarıştılar.

İstasyonlardaki görevleri doğru şekilde yapıp kendilerine verilen pusuladaki imzaları hızlı bir şekilde tamamlayan grup oyunun galibi oldu ve sürpriz hediyeler kazandı.

Önümüzdeki yıl 6.sınıflarımızla yine yeni bir Chinese Master etkiliğinde buluşmak üzere..

01.05.2022