HEDEFİMİ BELİRLİYORUM

8. sınıf öğrencilerimize, Rehberlik Servisimizin "Hedefimi Belirliyorum" okul tanıtımları kazanımı kapsamında 06.12.2021 Pazartesi günü yaptığı çalışmaya Özel 3 Mart Halil Güleç Fen Lisesi ve Özel 3 Mart Ulviye-Ziya Gökalp Anadolu Lisesi Müdürü Kaan Selçuk katılarak Okulumuz Konferans Salonun da lisemizin işleyişi, hedefleri hakkında genel bilgilendirme yaptı.

Öğrencilerimizin, kurumumuz bünyesinde ki Anadolu ve Fen Lisesi hakkında bilgi sahibi olmaları ve hedef belirleyip motivasyonlarını yükseltmelerini sağlamak amacıyla okulların fiziki koşulları, eğitim olanakları, üniversite kazandırma oranları ile ilgili soruları yanıt buldu.

Rehberlik Servisimize ve Lise Müdürümüz Kaan Selçuk'a bilgi ve sunumundan dolayı teşekkür ediyoruz.

09.12.2021