İLKLERİN OKULUNDAN YENİ BİR İLK: ÇEK KİTAP FUARI

İLKLERİN OKULUNDAN YENİ BİR İLK: ÇEK KİTAP FUARI

Bu yıl 1.sini düzenlediğimiz ÇEK KİTAP FUARI'nda ağırladığımız yazarlar, yazarların yaptığı atölyeler, söyleşiler ve imza etkinlikleri ile "kendi kitap fuarını yapan ilk özel okul" olarak yine farkımızı ortaya çıkardık.

25 yayınevinin yanı sıra ÇEK SANAT, Daktilo Çocuk, Bursa Yazın Derneği ve akıl oyunları stantlarının katılımı ile 27 - 28 Mayıs tarihinde gerçekleştirdiğimiz fuara, öğrencilerimiz ve velilerimiz yoğun ilgi gösterdi. Anaokulu, ilkokul ve ortaokuldaki tüm öğrencilerimiz, kitaplarını severek okudukları yazarlar; Nurdan Bağrıaçık, Hale Gökalpsezer, Fatih Erdoğan, Sima Özkan, Birsen Ekim Özen, Demet Ekmekçioğlu, Hüseyin Keleş ve Mehmet Güler ile tadına doyulmaz söyleşi ve etkinliklerde buluştu, kitaplarını imzalattı. Tekir Kitap drama eğitmeni Sayın Duygu Atsak,

ÇEK-İ-MECE proje köylerimizden gelen öğrenciler ile de keyifli bir yaratıcı okuma atölyesi gerçekleştirdi.

Yazar, senarist, oyuncu ve hekim Ercan Kesal'ın muhteşem söyleşisi ve imza etkinliği ile unutulmaz bir kapanış yapan fuarımız Sayın Kesal'ın:" Keşke oğlum Poyraz sizin okulunuzda okuyabilseydi." sözleri bizi onore ederken ÇEK KİTAP FUARI uzun süre akıllardan silinmeyecek bir organizasyon oldu.

ÇEK KİTAP FUARI'nın düzenlenmesinde rol oynayan paydaşımız ENTE KİTAP'a, katılan tüm yazarlara, öğrenci ve velilerimize, bu büyük organizasyonda ev sahipliğini üstlenen Türkçe Bölümü'ne teşekkür ederiz.


31.05.2022

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.