İNGİLİZCE DİL GECEMİZ

İNGİLİZCE DİL GECEMİZ

Okulumuz yabancı diller bölümü olarak her sene düzenlenen Yabancı Diller Gecesi’ni 20 Mayıs akşamı okulumuzun konferans salonunda gerçekleştirdik. Yüksek katılımın olduğu bu gece,finale kalan 4. sınıf öğrencilerimizden oluşan oldukça çekişmeli “SpellingBee” yarışmasıyla başladı. Yarışmamızda öğrenciler İngilizce kelime ve alfabe bilgisi yanında hafızalarının gücünü de zorladılar. Ayrıca yarışmanın sonunda tüm yarışmacılarımıza katılım sertifikası ve 1. 2. ve 3. olan öğrencilerimize de madalya verildi.
Programımıza 5. Sınıf Almanca ve 6. Sınıf İngilizceöğrencilerimizin hazırladığı videolara seslendirme - diğer bir değişle - dublaj performansıyla devam ettik. Gerek öğrencilerimizin gerekse seyircilerin çok eğlendiği ve ilgi gördüğü bir gösteri oldu.
Bir sonraki performansımız ise 20 Mart 2015 tarihinde Fethiye Kültür Merkezi’nde tüm Bursa okullarının da katılımıyla düzenlenen Frankofoni gecesinde okulumuzu başarı ile temsil eden 5. sınıf Fransızca öğrencilerimizin sergilediği “ Le loup et lesseptpetitschevreaux – Kurt ve yedi keçi yavrusu” isimli oyundu.
Son olarak ise gecemize renk katan,  okulumuzun modern dans gösterisi oldu.
Bu güzel gecenin hazırlanmasında emeği olan öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve katılımları ile destek veren velilerimize çok teşekkür ediyoruz.

25 Mayıs 2015 Pazartesi akşamı düzenlenen 2. Yabancı Dil gecemiz, Müzik Öğretmenimiz Bahadır SEVİK eşliğinde, 5. Sınıf öğrencilerimizin canlı seslendirdiği İngilizce, Almanca ve Fransızca şarkılarla başladı.
Okulumuzun geleneksel yarışması haline gelen “Quiz Show”, 7. Sınıf öğrencilerimizin katılımıyla İngilizce, Almanca ve Fransızca sorularla, hem velilerimizin hem de öğrencilerimizin hoş vakit geçirmelerine yeni bilgiler öğrenmelerine neden oldu.
Gecemiz, İngilizce Drama Kulübüöğretmenlerimiz Selin Doğanay ve EbruYılmaz’ın hazırladığı,kulüp öğrencileri tarafından sahneye konulan “Kral Çıplak” adlı İngilizce oyunla devam etti.
Geceyi Beden Eğitimi Öğretmenimiz Çiğdem ARDOS tarafından hazırlanan modern dans gösterisiyle tamamladık.
Velilerimizin ve öğrencilerimizin hoş ve keyifli zaman geçirdiği bu gecede emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimizeayrıca katılımlarıyla bize destek sağlayan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

25.05.2015

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.