KARİKATÜRDE OKULUMUZA ULUSLARARASI YARIŞMADA 2.LİK ÖDÜLÜ

Anatolia Turizm Akademisi tarafından düzenlenen Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması'nın ödülleri 26 Kasım 2021 tarihinde, İstanbul'da sahiplerini buldu.

Korona virüs salgını nedeniyle iki yıldır yapılamayan törende, 2019 ve 2020 yıllarında düzenlenen yarışmalarda dereceye girenlere ödülleri verildi. 2009 yılından bu yana her yıl geleneksel olarak düzenlenen Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması, dünya genelinde alanındaki tek karikatür yarışması olarak biliniyor.

Yetişkinler ve Gençler olmak üzere iki kategoride düzenlenen yarışmada; 16 yaş ve altı yaş grubundakiler "Gençler" kategorisine, 17 yaş ve üstü yaş grubundaki karikatürcüler de "Yetişkinler" kategorisine eser gönderebiliyor.

Okulumuz 7B sınıfı öğrencilerinden Poyraz Din "Gençler" kategorisine katıldığı yarışmadan 2.lik derecesi almıştır. Öğrencimizi kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.

03.12.2021