KARİYER GELİŞTİRME ETKİNLİKLERİ 1 LİSE TANITIM GÜNLERİ

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından organize edilen Kariyer Geliştirme Etkinlikleri kapsamında 28 Kasım tarihinde 8. sınıflarımızda öğrenim gören öğrencilerimizin ilgi ve yetenekleri doğrultusunda ortaöğretim kurumlarını tercih etmelerine zemin hazırlamak, öğrencileri bir üst öğrenim kurumları hakkında bilgilendirmek, kişilik ve meslek seçiminde farkındalığı artırmak, öğrencilerimizi motive ederek okul başarısını yükseltmek amacıyla Ahmet Erdem Anadolu Lisesi ve Şükrü Şankaya Anadolu Lisesine tanıtım gezisi düzenlenmiştir.

Okulların başarıları, yaptıkları çalışmalar, kültür-sanat faaliyetleri, spor aktiviteleri, sosyal ve fiziki koşulları hakkında detaylı bilgi sahibi oldukları tanıtım etkinliğinde ziyaret edilen okul öğrencileri ile sohbet etme ve soru sorma olanağı bulan öğrencilerimiz, liseleri yakından tanıyarak, sınava yönelik çalışmalarını daha bilinçli ve istekli sürdürme fırsatı elde ettiler

Bu güzel çalışmada emeği geçen rehberlik Bölümüne teşekkür ediyor ve Lise Tanıtım Günlerinin öğrencilerimiz için yol gösterici olmasını diliyoruz.

04.12.2023