KİTAP KARDEŞLİĞİ, MEKTUP ARKADAŞLIĞI

Okulumuz öğrencileri Türkçe bölümü öğretmenleri önderliğinde, Nilüfer Belediyesi'nin Hatay Samandağ'da kurduğu konteyner kentte yaşayan arkadaşlarına 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamak için mektup yazdılar. Yazdıkları mektuplarda okudukları kitaplardan da bahseden öğrencilerimiz bu kitapları da Samandağ'daki  arkadaşlarına göndererek kurdukları kardeşlik köprüsünü büyüttü.

Yazdıkları duygu dolu mektuplar ve gönderdikleri kitaplarla bir nebze olsa mesafeleri ortadan kaldıran çocuklarımız mektuplarının cevaplarını heyecanla bekliyor.

Her çocuğun eşit ve adil şartlarda büyüyebileceği yarınlar umuduyla tüm çocuklarımızın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor etkinliğe aracı olan Nilüfer Belediyesi'ne ve Türkçe bölümüne teşekkür ediyoruz.

25.04.2023