ÖĞRETMENLERİMİZ, 8. FEN ÖĞRETMENLERİ PAYLAŞIM ZİRVESİNDE

2012'den bu yana düzenlenen, 1500 öğretmen ve öğretmen adayının katıldığı 8. Fen Bilimleri Paylaşım Zirvesi 2-3 Aralık 2017 tarihinde Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Bilim Deney Merkezi, Eskişehir'de TED Koleji ve Koda (Köy Okulları Değişim Ağı) Derneğinin ev sahipliğinde gerçekleşti. Zirve; 40 Atölye, bilim Show ve katılımcı konuşmacılar ile 2 gün sürdü.

Kısıtlı imkânlara sahip öğretmenlerin mesleki gelişimlerini desteklemek, bilim okuryazarlığını arttırmak ve fen bilimleri eğitiminde uygulanan farklı yöntem ve tekniklerinin yaygınlaşmasını sağlamak amacıyla düzenlenen paylaşım zirvesine Özel 3 Mart Azizoğlu Ortaokulu Fen ve Teknoloji öğretmenlerimizden Canan SELÇUK, Esra KOÇAKLI ve Hande KARAMEŞE   katıldı.

04.12.2017