OKULUMUZDA GELENEKSEL 'AÇIK PAZAR 'ETKİNLİĞİMİZ

OKULUMUZDA GELENEKSEL 'AÇIK PAZAR 'ETKİNLİĞİMİZ

Okulumuzun açıldığı günden bugüne kadar geleneksel hale gelen "Açık Pazar" etkinliğimizi bu yıl anasınıfı ve 1. Sınıf öğrencilerimizle 10.12.2017 tarihinde gerçekleştirdik.

Yapılan derslere çocukları ile birlikte katılan velilerimiz oyun oynadılar, kesip biçtiler, şarkı söylediler, harf öğrendiler, İngilizce etkinlikler, seramik ve resim çalışmaları yaptılar. Velilerimiz bugün çocuklarıyla güzel bir gün geçirip öğrencilik yıllarına geri döndüler.

Okulumuzdan son derece keyifli ayrılan veliler çocuklarıyla güzel bir gün geçirdiklerini, sürece dahil olup çocukların gün boyu yaşadıkları ortamı ve çocuklarının sınıf içerisindeki davranışlarını gözlemlediklerini, dersleri ve öğretmenleri daha yakından tanıma fırsatı bulduklarını dile getirdiler.

Etkinlik sonrası velilerimiz kendi yaptıkları ikramları çocukları ve diğer velilerle birlikte sohbet ederek tattılar.

Okul müdürümüz Ayla OKUMUŞ katılımlarından dolayı velilerimize teşekkür etti.

Etkinliği planlayan ve düzenleyen müdür yardımcılarımız Kenan YİĞİT, Ebru YILMAZ ve İlkokul Eğitim Koordinatörümüz Meral ÖMÜR'e, Hazırlık ve 1. Sınıf öğretmenlerimize ve etkinliğimize dahil olup çocuklarımıza bu mutluluğu yaşatan velilerimize teşekkür ediyoruz.


11.12.2017

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.