ÖZLEMDEN EYLEME DOĞRU ATATÜRK

ÖZLEMDEN EYLEME DOĞRU ATATÜRK

Sosyal Bilgiler Zümre öğretmenlerinin katkılarıyla gerçekleştiren ''Özlemden Eyleme Atatürk" söyleşisi kapsamında Atatürk'ü her yönüyle anlatan kitaplarıyla tanıdığımız yazar İlknur Güntürkün Kalıpçı 3 Mart öğrencileriyle buluştu.

29 Kasım Pazartesi günü gerçekleştirilen yazar söyleşi etkinliğinde öğrenciler Atatürk'ü bilinmeyen yönleriyle tanıma fırsatı buldular. M.Kemal Atatürk'ün eğitime ve çocuklara verdiği önemi yazarın ağzından dinlediler. İlknur Güntürkün Kalıpçı'nın tüm bu çalışmalarını derlediği beş tanesi özel baskı olmak üzere on dört adet eseri "Özlemden Eyleme Doğru  Atatürk", "Her Yönü ile İnsan Atatürk", "Anlamaktan Anlamaya Atatürk","Espirileri ile İçimizden Biri Atatürk" "Çocukluk Ne Güzel Şey", "Atatürk'le Gezinti" okulda kurulan kitap  standında sergilendi.

Öğrencilerin büyük ilgisiyle karşılanan yazarımız öğrencilerin, sorduğu soruları yanıtlayarak onların düşüncelerini ortaya koymalarını sağladı. Yazar gördüğü ilgiden ve öğrencilerin cevaplarından memnun olduğunu belirtti.

İlknur Güntürk'ün Kalıpçı'ya teşekkür ediyoruz.


04.12.2021

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.