SDÖ AKADEMİSİ 2.ADIM PROGRAMI ÖĞRETMEN EĞİTİMİ

Sosyal Duygusal Öğrenme (SDÖ) kendimizi, ilişkilerimizi ve işimizi etkili ve ahlaklı biçimde yönetmek için ihtiyaç duyduğumuz becerileri içerir. Duygularımızı tanımak ve yönetmek, diğer insanlara ilgi ve özen göstermek, olumlu ilişkiler kurabilmek, sorumluluğunu alabildiğimiz kararlar verebilmek ve zorlayıcı durumlarla yapıcı ve etik biçimde baş edebilmek Sosyal ve Duygusal Öğrenmenin temelinde yer alan becerilerdir.

SDÖ Akademisi 2.Adım Programı İlkokul Düzeyi Koordinatörü Sn. Ece Akın Bakanay tarafından verilen eğitimle okulumuz ilkokul sınıf öğretmenleri ve rehberlik öğretmenleri bir tam gün süren öğretmen eğitimlerini tamamladılar.

2023-2024 eğitim-öğretim döneminde SDÖ 2. Adım programı 3. Sınıf düzeyinde bir ders saati olarak uygulanacaktır.

Değerli paylaşımları için Sn. Ece Akın Bakanay' teşekkür ediyoruz.

08.09.2023