SORUMLULUKLARIMIN FARKINDAYIM

Rehber öğretmenimiz Yeşim ÇORUH GÜLER, Karakter Eğitimi kapsamında sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek ve bu konuya ilişkin farkındalık kazandırabilmek amacıyla Ana sınıfı,1. ve 2. Sınıf öğrencilerimize "Sorumluluklarımın Farkındayım" eğitimi verdi.

Verilen eğitimle öğrencilerimizin evde, okulda ve sokakta almaları gereken sorumlulukların neler olduğu üzerine bilgi vererek, sorumluluklarımızı yerine getirmemizin toplumsal yaşamdaki rolünü paylaştı.

Öğrencilerimiz verilen eğitimde uygulanan grup etkinliğiyle, aldıkları sorumlulukları birbirleriyle paylaşarak kalıcı öğrenmeler gerçekleştirdiler.1. ve 2.sınıf düzeyinde afiş çalışmalarıyla sorumluluklarını resmederek yansıttılar.

Ayrıca "Sorumluluk Kazandırmada Anne ve Babanın Rolü" isimli veli bülteni velilerimizle paylaşılmıştır.

29.12.2016