TANITIM TOPLANTISI

TANITIM TOPLANTISI

"Kayıt Kabul ve Bursluluk Sınavı"na giren öğrenci velilerine okulumuz konferans salonunda 'Kurum Tanıtım Toplantısı' yapıldı.

Öğlenden önce ve öğlenden sonra iki oturum halinde yapılan sınavda,sınava giren öğrenci velilerine konferans salonumuzda yapılan toplantıda Kurum Müdürümüz Ayla Okumuş veli adaylarına sunum eşliğinde  önce  Çağdaş Eğitim Kooperatifi'nin oluşumunu, yapılanmasını  sosyal sorumluluk projelerini anlattı. Sonra 3 Mart Eğitim Kurumları'nın eğitime bakış açısı, diğer özel öğretim kurumlarından farklılıklarımızı, veli-öğretmen, okul ilişkilerini, ödev politikamızı, proje ve etkinliklerimizi, sosyal sorumluluk projelerimizi  veli adaylarına sunumla birlikte anlattı.

Okul Müdürü toplantıda katılımcılara ' Bu okulun velisi olun veya  olmayın ancak Türkiye'nin ilk eğitim Kooperatifi olan Atatürk aydınlanmasına binlerce öğrenci yetiştirerek katkıda bulunan, yüzlerce "Kır Çiçeği"ne kapılarını açarak umut olan Çağdaş Eğitim Kooperatifi'ini, kurumlarını yaptıklarını, projelerini mutlaka takip etmenizi,izlemenizi ve destek olmanızı gönülden arzu ederim dedi.

Toplantının sonunda  katılımcıların sorularını yanıtlayan okul müdürü, katılımcılara kurumumuza gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.


27.01.2024

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.