TOFAŞ FEN LİSESİ'Nİ ZİYARET ETTİK

8. Sınıf öğrencilerimizle LGS hazırlık sürecinde mesleki rehberlik kapsamında Tofaş Fen Lisesi'ni ziyaret ettik.

Haziran ayında yapılacak LGS için çalışmalarına devam eden öğrencilerimiz Tofaş Fen Lisesi gezisi ile motivasyonlarını yükseltirken, okul hakkında hem bilgi edindiler hem de okulu yerinde görerek tanıma imkânı buldular. Okulun tanıtım gruplarının içinde yer alan okulumuz mezunu Arda Kumaru; dersler hakkında kapsamlı bilgiler, sosyal aktiviteler gibi birçok konuda bilgi verdi.

Fen lisesi öğrencilerinin sınava hazırlanma sürecini dinleyen öğrencilerimiz, onların sınava hazırlık döneminde yaşadığı stres ve stres yönetimi, çalışma sistemleri hakkında da bilgi sahibi olarak özgüven ve istekleri konusunda olumlu kazanımlarla gezimiz keyifli bir şekilde tamamlandı.

22.04.2022