TOPRAK DERSEM ÇIK!

Okulumuzda yürütülen "Doğal Tarım Projesi" kapsamında ilkokul öğrencilerimize yapılacak olan tanıtım 1. ve 2. Sınıf öğrencilerimizle başladı. Öncelikle öğrencilerimize sınıflarında proje sorumlusu öğretmenlerimiz tarafından projemizin tanıtımı yapıldı. Doğa sevgisi ve geri dönüşüm hakkında bilgi paylaşımlarında bulunduktan sonra, öğrencilerimiz okulun bahçesinde bulunan "Doğal Tarım Projesi" ekim alanıyla buluştular. Toprağa nasıl ekim yapılacağı, topraktaki zararlı bitkiler ve sulama yöntemleri hakkında oldukça faydalı bilgiler aldılar. Öğrencilerimiz, projeden sorumlu öğretmen eşliğinde zararlı otları toplayıp, bitki yataklarını temizleyip, ekim alanlarını sulayarak sürdürülebilir tarımla tanışmış oldular.

08.10.2021