UNICEF KID POWER ! / TEMİZ SU BAĞIŞI KAMPANYASI

İngilizce derslerimizi desteklemek amacı ile kullandığımız Digital İngilizce Kitap Okuma Platformu Globed Raz Kids ve UNICEF Kid Power® iş birliği sayesinde Özel 3 Mart Azizoğlu İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri sistem üzerinden okudukları ve etkinliklerini tamamladıkları kitaplar karşılığında kazandıkları yıldız puanlarını yüce bir amaç için kullanmaya devam ediyorlar. Emek harcayarak kazandıkları yıldız puanlar karşılığında dünyanın pek çok yerinde ihtiyacı olan topluluklara "TEMİZ İÇME SUYU" sağlama kampanyasına katkıda bulunuyorlar.

Kazanılan her 8,000 yıldız = 10 günlük temiz içme suyu bağışı olarak ihtiyaç bölgelerine ulaştırılmaktadır.

Bu kıymetli proje ile öğrencilerimiz sadece kitap okuyarak bile küresel bir sorunun çözümünde aktif rol alabileceklerini tecrübe ediyorlar.

Bizler de öğrencilerimize, okuyarak ve öğrenerek yeni dünyada nasıl bir etki bırakabileceklerini gösterecek bu heyecanlı ve anlamlı etkinliğin bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz.

OKUMAYA DEVAM...

19.03.2022