1. SINIF KURA ÇEKİMİ ve VELİ TOPLANTISI ANASINIFI VELİ TOPLANTISI

2023- 2024 öğretim yılında 1. sınıfa ve anasınıfına başlayacak olan öğrencilerimi velileri ile 02 Eylül 2023 Cumartesi günü toplantı yapıldı.

Okul Müdürü Ebru Yılmaz toplantıya, okulumuzu tercih ettikleri için velilerimize teşekkür ederek başladı ve duydukları güveni boşa çıkarmamak için ekip halinde tüm gücümüzle çalışacağımızı belirtti.

Okul Müdürü velilere kısaca kurum tanıtımını yaptıktan sonra, okulun işleyişi, okulun genel kuralları ile bilgi verdikten sonra, öğrencilerin kıyafet, kırtasiye, kitap, servis ihtiyaçlarının nasıl karşılanacağı ve oryantasyon programı ile ilgili açıklamalar yaptı.

Velilerimiz, öğrencilerimizin sınıf ve öğretmen kurasını çektiler. Kura sonrası öğretmenlerle veliler sınıflarda tanıştılar.

Miniklerimize sağlıklı, başarılı ve mutlu bir yıl geçirmelerini diliyoruz.

08.09.2023