3 MART SESİNİ ARIYOR 2023 'DE BÜYÜK FİNAL

3 MART SESİNİ ARIYOR 2023 'DE BÜYÜK FİNAL

Okulumuz Müzik Bölümü tarafından hazırlanan ve bu yıl 7.si yapılan 3 Mart Sesini arıyor ses yarışması finali büyük bir veli katılımı ve coşkuyla gerçekleşti.

08 Haziran akşamı saat 20.00 da ÇEK Özel 3 Mart Eğitim Kurumları Konferans Salonunda başlayan bu özel gece, büyük bir heyecana sahne oldu.

Ön elemelerini müzik öğretmenleri Bahadır Sevik ve Salih Yorgancı 'nın yaptığı yarışmaya toplam 205 öğrenci başvurdu. Elemeler sonunda finale kalan 14 öğrenci sıkı bir çalışma temposuna girdi. Yaklaşık bir ay süren çalışmaların ardından;

Bursa Büyükşehir Orkestra şube müdürlüğü Türk Müziği bölümü şeflerinden bestekar, hoca

Fahri Dibekoğlu

Bursa Büyükşehir Orkestra şube müdürlüğü Türk Müziği bölümü şeflerinden bestekar, hoca

Salih Berkmen

Kültür Bakanlığı Devlet Klasik Türk Müziği Sanatçısı Filiz Başıbüyük

O ses Türkiye 2022 finalistlerinden Fatih Tatlıdil

İstanbul radyosu Ses sanatçısı Mine Geçili

Bestekar ve Ses Sanatçısı Coşkun Sabah 'ın jüri olarak katıldığı final gecesinde akademisyen jüriler puanlamaları hesaplarken sanatçı jüriler Fatih Tatlıdil, Filiz Başıbüyük, Mine Geçili ve Coşkun Sabah sahne aldılar.

Sahne alan tüm finalistler hem sesleriyle hem de yaptıkları danslarıyla seyircilerden büyük alkış aldılar.

Yarışma sonucunda Ceylin Hacılar ve Gözde Fikir'in seslendirdiği ''Dinle '' adlı şarkısıyla birinci olurken Çağla Bolu '' Söle buldun mu '' şarkısıyla ikinci Beren Sevik ' Her şey seninle güzel '' şarkısıyla üçüncü oldu.

Yarışma sonunda ÇEK kurucu temsilcisi Prof.Dr Ulviye Özer, ÇEK Yönetim kurulu üyesi Rüçhan Uz Özel 3 Mart Ortaokul Müdürü Ayla Okumuş ve Özel 3 Mart İlkokul müdürü Ebru Yılmaz jüri üyelerine, tüm yarışmacı öğrencilere ve emeği geçen müzik öğretmenlerine teşekkür ederek plaket sundular.

Müzik Bölümüne,jüri üyelerine  ve yarışmacı öğrencilere teşekkür ediyoruz.


20.06.2023

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.