10. DÖNEM MEZUNİYET TÖRENİMİZ

10. DÖNEM MEZUNİYET TÖRENİMİZ

10. Dönem mezuniyetini muhteşem bir törenle kutladık. 8 Haziran 2022 tarihinde yapılan törende, ÇEK Özel 3 Mart Azizoğlu Ortaokulu Müdürü Ayla Okumuş açılış konuşmasını yaptıktan sonra ÇEK Kurucu Temsilcisi Prof. Dr. Ulviye Özer ve ÇEK Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zafer Tolunay günün anlam ve önemini belirten birer konuşma yaptılar.

Bayrak flama devir teslim töreninde, 8.sınıf öğrencilerimizden Kaya Yedek ve Deniz Çetin  gururla taşıdıkları bayrak ve flamamızı 7. Sınıf öğrencilerimizden Yağmur Yıldız ve Ufuk Köseoğlu'na teslim ettiler.

Çek 3 Mart Azizoğlu Ortaokulunda okuyan 95 öğrencimizin mezuniyet töreninde okul 1. Sini açıklamadan önce okulumuzun ilk mezunlarından Sidal Gezer'in duygu yüklü konuşmasının ardından, 2020-2021 okul birincimiz İdil Genç konuşmasını yaparak 2021-2022 okul birincimizin Cihan Alp Coşkun olduğunu açıkladı. Öğrencimize birincilik plaketi Çek Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zafer Tolunay tarafından verildi. Öğrencimizin 1. Lik kütüğüne brövesini çakmasın arkasından öğrenciler okul marşımız eşliğinde ve büyük bir coşkuyla keplerini havaya attılar.

Törenin ardından 3 Mart Beşevler Anaokulu Müzik Öğretmeni Fatih Tatlıdil ve grubu sahne alarak müzikleriyle öğrencilerimizin coşkusuna ortak oldular. Öğrencilerimiz İngilizce Öğretmenimiz Emir Tutal DJ performansı ile hafızalarından uzun süre silinmeyecek bir gece yaşadılar.

Bu güzel ve anlamlı töreni organize eden komitemize çok teşekkür ediyoruz.

Gelecekte yeni başlangıçlara imza atacak öğrencilerimize bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar diliyoruz.


21.06.2022

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.