2022- 2023 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ OKUL BAHÇESİNDE YAPILAN TÖRENLE TAMAMLANDI

2022- 2023 EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ OKUL BAHÇESİNDE YAPILAN TÖRENLE TAMAMLANDI

2022-2023 Eğitim öğretim yılının maratonu okulu bahçesinde yapılan törenle tamamlandı. 16 Haziran Cuma günü öğrencilerimize karnelerini vererek yaz tatilinin başlangıcını yaptık. Bütün bir senenin yorgunluğu ile tatile çıkan öğrenciler arkadaşlarından ve öğretmenlerinden ayrılacakları için üzgün olsalar da tatil heyecanı tüm okulu sardı.

Sınıf öğretmenlerinden belgelerini alan öğrenciler, eğitim öğretim döneminin son İstiklal Marşı töreni için bahçede toplandı. Tören öncesi okul müdürü öğrencilere dilek ve temennilerde bulunurken, senenin son turnuvaları olan Okul Sporları Artistik cimnastik de Türkiye Şampiyonasında 3.olan kız takımımıza, Okul Sporları Masa Tenisi 2. Küme müsabakalarında Yıldız Kızlarda 2. Olan kızlarımıza, ve yine Oryantring Türkiye Şampiyonasında farklı yaş gruplarında Türkiyr 2.liğive Türkiye 4.lüğü kazanan öğrencilerimize ve Satrançta Türkiye Şampiyonu olan öğrencimize kupaları ve belgeleri verildi.

Finali "Öğretmenler Okuyor" projesi kapsamında öğretmenlerimiz arasında en çok kitap okuyan üç öğretmenimize teşekkür belgelerinin verilmesi ile yapıldı.

İstiklal Marşının okunması ile bir eğitim öğretim yılını daha kapanmış oldu.

Tüm öğrenci ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyoruz.


21.06.2023

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.