MEZUNİYET COŞKUSU

MEZUNİYET COŞKUSU

3 Mart Azizoğlu Ortaokulu mezuniyetini 07 Haziran 2023 tarihinde yapılan  bir törenle gerçekleştirdi. Açılış konuşmasını ÇEK Özel 3 Mart Azizoğlu Ortaokulu Müdürü Ayla Okumuş yaparken Kurucu Temsilcimiz Prof. Dr. Ulviye Özer öğrencilere başarı dileklerinde bulundu, ardından ÇEK Eğitim-Bilim Kurulu Başkanı Rüçhan Uz konuşmasını gerçekleştirdi.

Bayrak flama devir teslimde 8.sınıf öğrencilerimizden Yağmur Yıldız ve Ufuk Köseoğlu gururla taşıdıkları bayrak ve flamamızı 7. sınıf öğrencilerimizden Neris Çoban ve Mert Erkul'a teslim ettiler.

Çek 3 Mart Azizoğlu Ortaokulunda okuyan 111 öğrencimizin mezuniyet töreninde 2021-2022 okul birincimiz Cihan Alp Coşkun, herkesi derinden etkileyen konuşmasını yaptıktan sonra 2022-2023 okul birincimiz Yağmur Yıldız'ı açıkladı.

Öğrencimize birincilik plaketi Çek Yönetim Kurucu Temsilcimiz Ulviye Özer tarafından verildi. Öğrenciler okul marşımız eşliğinde büyük bir coşkuyla keplerini attılar. Hüznün ve eğlencenin bir arada yaşandığı mezuniyet töreninde öğretmenler ve idareciler öğrencileri yalnız bırakmadılar.

Gelecekte yeni başlangıçlara imza atacak öğrencilerimize bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar diliyoruz.


21.06.2023

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.