22 Mart Dünya Su Günü Kutlamaları

22 Mart Dünya Su Günü kutlamaları dahilinde okulumuz öğrenci ve öğretmenler salgın süreci dolayısıyla online bir bilgilendirme videosu izlediler. 5-6-7 ve 8. Sınıf öğrencilerinin katılım gösterdiği etkinlikte su tüketimi ve tasarruf konusu üzerine bir sunum hazırlandı.

Ortaokul öğrencilerinin ve Yabancı diller zümresinin yardımıyla farklı dillerde su tüketimine ilişkin sözler ve deyimler söylendi. Öğretmenlerimizin evlerinde su tasarrufu için yaptıkları çalışmalar ve bu çalışmaları öğrencilerin de uygulaması ile bir video derlendi. Bu görseller büyük beğeni toplarken su tasarrufu konusunda farkındalık yaratmak isteyen ünlü kişilerin de söylemleri, okulumuz öğrencisi Yonca Şener ile müzik öğretmenimiz Bahadır Sevik'in birlikte hazırlamış olduğu su günü şarkısı çok önemli olan su tasarrufu ile farkındalık oluşturdu.

24.03.2021