KİTAPLARLA DOLU BİR HAFTA

Her yıl olduğu gibi bu yıl da 29 Mart-4 Nisan tarihleri arasında kutlanan Kütüphaneler Haftası'nın amacı, öğrencilerde okuma alışkanlığını geliştirmek, kitap okuma zevkini tattırmak, kitap sevgisini artırmak, okuyucuların kitaplardan daha çok faydalanmalarını sağlamak ve halkı kütüphanelerin gelişmesi için bilinçlendirmektir. Bu kapsamda öğrencilerimizin okuma alışkanlığını pekiştirmek ve okuma konusunda özendirici olmak amacıyla 5 ve 6. sınıf öğrencileriyle pano çalışması yapıldı. 8. sınıflar kütüphanemizde kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi ve bunlardan en kapsamlı olan "Büyüklerden Küçüklere Masallar" isimli projemiz bu anlamlı haftada hayata geçirildi.

8.sınıf öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz, anaokulu ve ilkokul 2.sınıf öğrencilerimize okulumuzun kütüphanesinde belirli zaman dilimlerinde çeşitli masallar okudular. Böylece okulumuzun tüm kademesindeki öğrenci grupları birbirleriyle kitap okuma zevkini paylaşma fırsatı buldu.

Kitap okuma isteğinin hiç bitmemesi ve giderek artması dileğiyle tüm okurlara iyi okumalar diliyoruz.

08.04.2021