23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI'NI COŞKUYLA KUTLADIK

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI'NI COŞKUYLA KUTLADIK

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı 102. kez büyük bir coşkuyla kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz.

Ortaokul öğrencilerimizden oluşan bandomuz eşliğinde kortej yürüyüşü yaparak başladığımız kutlama programımız, çok sayıda velimizin katılımıyla coşku içerisinde devam etti.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz adına saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı'mız okundu.

Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Ali Rıza Günay, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın anlam ve önemine dair yaptığı konuşmada öğrencilerimize, cumhuriyet değerlerini sahip çıkma görevimizi hatırlattı.

Salih öğretmenimizin çalıştırdığı 3. Sınıf öğrencilerimizden oluşan şahane koromuz, şarkılarıyla hem öğrencilerin hem de velilerin coşkusunu artırdı.

Anasınıfı ve 1. Sınıf öğrencilerimizin Mihriban öğretmenimiz eşliğinde hazırladığı dans gösterileri büyük beğeni topladı.

2. sınıf öğrencilerimizin Çiğdem öğretmenimiz ile hazırladığı jimnastik gösterisi ise coşkuyu en üst seviyeye taşıdı.

4. sınıf öğrencilerimizden Ela Yağmur Yontar ve Adem Doruk Ayas "Egemenlik Rüzgarı" şiiriyle bizlere seslendiler.

4. Sınıf halk oyunları drama kulübü öğrencilerimizin Esra öğretmenimiz ile hazırladığı pantomim gösterisi katılımcılar tarafından büyük bir ilgiyle izlendi.

4. Sınıf halk oyunları kulübü öğrencelerimiz, Fatih öğretmenimiz ile birlikte hazırladıkları Anadolu'nun çeşitli yörelerine ait potpuri gösterisiyle bayramımıza renk kattı.

Tören sonunda Esma ve Sevcan öğretmenlerimizin sergi açılışı yapıldı. Öğrencilerinin eserleri her zamanki gibi göz kamaştırıcıydı.

Halkın egemenliğinin elde edildiği bu önemli günün 102. yıldönümünü büyük bir gurur ile kutlarken bizimle beraber olan tüm velilerimize, emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nice 23 Nisan'lara...

''Küçük hanımlar, küçük beyler; sizler hepiniz geleceğin bir gülü, bir yıldızı ve ikbal ışığısınız, memleketi asıl ışığa boğacak olan sizlersiniz. Kendinizin ne kadar önemli değerler olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şeyler bekliyoruz.''

Mustafa Kemal Atatürk


26.04.2022

Fotoğraflar

PAYLAŞ
Copyright © 2024 | Tüm Hakları Saklıdır.