3.SINIFLARIMIZIN DOĞADA BİR GÜNLERİ

3.sınıf öğrencilerimiz ebeveynleri ile Nilüfer-Misi Köyü- Gümüştepe orman alanında düzenlenen "DOĞA VE ORMAN EĞİTİMİ" etkinliğine katıldılar.

Etkinlik, "Akıl ve Zekâ Oyunları" Öğretmenimiz Murat Kahrıman tarafından Bursa'da Suna Doğa ve Eğitim Derneği (SUNADER) eğitmenleri ile beraber gerçekleştirildi.

Öncelikle doğayı selamlayarak güne başlayan grubumuz ardından harika bir yürüyüşle doğayı keşfe çıktılar.

Keşif sırasında bir sürü canlı ile karşılaşan öğrencilerimiz SUNADER'in zoolog üyesi sayesinde buldukları canlıların hayatları hakkında da fikir sahibi oldular.

İlkel şartlarda ateş yakmayı, doğada buldukları suyu nasıl içilebilir hale getirebileceklerini, kendi ekmeklerini pişirmeyi ve kendi mısırlarını patlatmayı öğrenen öğrencilerimiz, tepelere tırmandılar, dereden geçtiler ve oyunlar oynayarak günü bitirdiler.

Öğretmenimiz Murat Kahrıman 'a ve SUNADER üyelerine hazırladıkları bu etkinlik için teşekkür ediyor, ilerleyen günlerde yeni etkinliklerde buluşabilmeyi umuyoruz.

23.10.2023