4.SINIFLAR KIDZANİA İSTANBUL'DA

Öğrenme içeriği, oyun uzmanları, eğitimciler ve yaratıcı tasarımcılar tarafından en iyi küresel uygulamalara OECD "Eğitim 2030 İstediğimiz Gelecek" çerçevesine ve diğer uluslararası standartlara uygun olacak şekilde tasarlanmış olan KıdZania'da 67 aktivite alanında 120'den fazla meslek deneyimi ile tam gün eğlence imkanı sunulmaktadır.

Öğrencilerimiz, hayatı deneyimlerken, kendine uygun mesleklerle tanışma ve uygulama şansı elde ettiler. Ayrıca finansal okuryazarlığı, takım çalışmasını ve birbirlerine saygı duymayı hedefleyen, okul ile dış dünya arasında köprü görevi üstlenen KıdZania'da teoriyi gerçekçi ve güvenli bir alanda uygulama ortamı da buldular.

Eğitici, öğretici, eğlenceli ve keyifli geçen bir gezinin ardından, gelecekteki mesleklerinin hayali ile KıdZania'ya veda ettiler.

21.12.2023