KARİYER GELİŞTİRME ETKİNLİKLERİ -2- LİSE TANITIM GÜNLERİ

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından organize edilen Kariyer Geliştirme Etkinlikleri kapsamında 8. sınıf öğrencilerimiz 12 Aralık 2023 tarihinde liseleri tanımak ve okul tercihlerinde kolaylık sağlamak amacı ile Tofaş Fen Lisesi'ni ziyaret ettiler. Öğrencilerimiz okulun üniversite sınavındaki başarıları, yaptıkları atölye çalışmaları, kariyer imkanları, sosyal ve fiziki koşulları hakkında detaylı bilgi sahibi oldular.

Okulun tanıtım sunumunu yapan öğrencileri ile sohbet etme ve soru sorma imkanı bulan öğrencilerimiz, Tofaş Fen Lisesi'ni yakından tanıyarak, sınava yönelik çalışmalarını daha bilinçli ve istekli sürdürme fırsatı elde ettiler. Bu gezilerin öğrencilerimizin hedeflerine ulaşmaları konusunda motivasyonlarını artırarak süreci daha iyi yönetmelerine katkı sağlayacağına inanıyoruz.

Rehberlik Bölümüne teşekkür ediyoruz.

18.12.2023